Eerste communicanten van 2015

1e Heilige Communie

Op 19 april 2015 was het dan zover. Vijftien kinderen uit onze parochie gingen hun Eerste Heilige Communie doen. De kinderen waren best wel zenuwachtig maar hebben het heel goed gedaan. De viering begon om 11 uur en de kinderen liepen naar binnen tijdens een lied wat door het kinderkoor gezongen werd. Het was een leuke en feestelijke viering met gezellige muziek. De kerk was feestelijk versiert en er stonden een heleboel mooie bloemen en planten. De ouders hadden goed hun best gedaan om de kerk zo mooi mogelijk te versieren. Op naar de volgende Eerste Heilige Communie.

Namen van de kinderen zijn van links naar rechts:                                                                   Sem Hendriks, Milan Muusers, Thomas Suijten, Gijs Ammerlaan, Dustin van Bemmelen, Esmee van der Goes, Dani Soonius, Nora van Leeuwen, Iris Luiten, Maureen Soonius, Sophie Overvliet, Julie van Santen, Eline Koot, Lieke Oudshoorn, Hanne Onderwater.

foto comuniegroep

 

Werkgroep EHC

Dit bericht is geplaatst in Berichten uit het dorp, Eerste Heilige Communie, Jeugd, Vieringen. Bookmark de permalink.