Aanmelding Eerste Heilige Communie

Beste ouders,

Eerste Heilige Communie                                                                                                        Komend jaar in voorjaar 2016 wordt de Eerste Heilige Communie voor de kinderen van groep 4 gehouden in april. De exacte datum wordt nog vastgesteld.

Via dit schrijven willen wij u, als ouders van de kinderen, hierop  attent maken. Door het invullen van de onderstaande strook kunt u aangeven of u uw zoon of dochter wilt opgeven voor de Eerste Heilige Communie.

De kinderen zullen op dit sacrament voorbereid worden door  een aantal bijeenkomsten op de zondagochtend. Daarnaast zult u als ouders aan de hand van een werkboek ook thuis met uw kind hieraan werken.

Graag dit strookje inleveren voor 1 december 2015 bij de werkgroep via mail of u kunt het natuurlijk ook aan ons geven.

Namens de werkgroep alvast bedankt.

Yvonne Klijn
Stef Verburg
Wendy van Steekelenburg
Of email mail laurentius
———————————————————————————————————-

Ja ik doe mijn communie!
Naam :
Adres :
Postcode en woonplaats :
Telefoonnummer :
E-mailadres:
Geboortedatum :
Hij/Zij * doet de Eerste Heilige Communie

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Eerste Heilige Communie, Jeugd. Bookmark de permalink.