Doopviering Anne Spruijt en Niek van Santen

Afgelopen zondag zijn Anne Spruijt (7) en Niek van Santen (1) gedoopt. Het was een bijzondere en leuke viering. Normaal gesproken worden er zeer jonge kinderen gedoopt, maar nu hadden we in Stompwijk een baby en een klein dametje te gast. Anne mocht zelf haar doopnamen doorgeven aan Pastoor Broeders, die de doop verrichte. Niek is hiervoor nog te klein en hij heeft het doorgeven van zijn doopnamen aan zijn ouders overgelaten.

Na het dopen van de kinderen, luidde de kerk klokken. Hiermee konden de inwoners van Stompwijk horen dat er weer een paar dopelingen zijn opgenomen in onze gemeenschap. Aan het einde van de viering klonk een luid ” lang zal ze leven” uit de kelen van de aanwezigen en is eenieder weer naar huis gegaan.

De volgende doopviering vindt plaats op 28 februari 2016 om 13:00 uur.

Aanmelden is nog mogelijk via het secretariaat.

Doopgroep

Dit bericht is geplaatst in Berichten uit het dorp, dopen, Vieringen. Bookmark de permalink.