Verhuizing Heilig Hart beeld en weer terug op vertrouwde plek

Het Heilig hart beeld staat weer op zijn oude plek.

Het was verplaatst voor de restauratie van de kerk. De tuin naast de pastorie stond vol werkketen en containers. Men was toen bang dat het beschadigd zou raken. Er was nu al een mooi plateau gemaakt en dinsdagavond moest het gebeuren.

Drie man sterk: Kees Bergen, Adrie van Santen en Jos van Santen,  en een tractor.  Die tractor paste maar net tussen de kerk en het kerkhof. En dan nog laveren tussen de nieuwe verlichtingspalen. Een vakkundige chauffeur mogen we wel zeggen. Het leek wel trekker trek. Hier en daar moesten de schoppen er aan te pas komen. De achterlader kreunde onder het gewicht, maar het lukte. Er was weinig ruchtbaarheid aan gegeven. Dus weinig publiek. Vandaar hier nog wat foto’s!

Agnes van Boheemen Vollebregt

foto 1                                 foto 2 foto.3                                 foto4 foto5                                 Heilig hart beeld

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Berichten uit het dorp, Vrijwilligers. Bookmark de permalink.