Uitloting obligaties Laurentiuskerk Stompwijk

Tijdens de vergadering van de restauratie commissie op 14 december 2016 heeft de uitloting 2016 plaatsgevonden. Onder toezicht oog  van de commissie trok  mevrouw Marjolein Janson het cijfer 1 (een).  In 2009 hebben veel mensen aan de Laurentius kerk geld geleend om de restauratie van de kerk en de pastorie te bekostigen. Dit werd mogelijk gemaakt door aankoop van obligaties die niet op naam maar op nummer staan. De obligaties hebben een looptijd van maximaal 13 jaar. De aflossing geschied bij uitloting van het laatste cijfer van het uitgiftenummer. Vanaf 2012 tot en met 2016 zijn er 5 cijfers uitgeloot te weten de cijfers 1(een), 2 (twee), 5 (vijf), 7 (zeven) en 8 (acht).

Heeft u één of meerdere obligaties met een uitgeloot cijfer dan kan u deze obligatie(s) omwisselen in geld. De uitgelote obligaties kunnen elke woensdag- en vrijdagmorgen van 10 uur tot 12 uur ingeleverd worden op de pastorie van de kerk in Stompwijk. Na inlevering wordt het verschuldigde bedrag overgemaakt op de bankrekening. Tot slot nogmaals een hartelijk dank voor uw medewerking.

Restauratiecommissie Laurentiuskerk

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.