Het H. Vormsel 2018, de voorbereidingen gaan weer beginnen!

Afgelopen week 15 november 2017 heb ik, samen met pastoraal werkster Marlen Falke, een bezoek gebracht aan groep 8 van de Maerten van den Veldeschool. We hebben wat verteld over merkschoenen, over de H. Laurentius en over stappen die je zet om bij de kerk te horen. Het komend jaar wordt het Heilig Vormsel toegediend door de bisschop van der Henden op zaterdag 9 juni 2018 om 19.00 uur in de Hartebrugkerk te Leiden.

Donderdag 23 november 2017 is er om 20.00 uur een informatieavond voor de ouders over het H. Vormsel en de voorbereiding daarop in de zaal naast de Petruskerk aan de Lammeschansweg in Leiden. Alle ouders zijn van harte welkom. Ben u die avond verhinderd of wilt u informatie over de voorbereiding op het vormsel in Stompwijk dan kunt u mij altijd mailen.

Het bezoek aan groep 8 was al reuze gezellig, dus wij rekenen op een heel leuk voorbereidingstraject.

Marianne Turk,

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.